Sunday, November 22, 2009

Nothing interesting story


damn!! mood aku tak menentu 2,3 hari ni. yg aku hairan, aku bukan dtg bulan (period), arghhh..memang f#&* la!!perasaan menggong gini dtg setahun sekali. bila dia dtg,,sakit menusuk lubang hidung yg tersumbat ni. skg musim pra tekujuh, hujan lebat, banjir kilat menambah lagi rentak hidup aku yg kian bosan bkn main kepalang lg nih.ingtkn pas final exam boleh tenang sikit, tp hujan panas smpai ke petang!habis basahh semuanya. Bila bosan rakus meratah diri, sedikit demi sedikit mula aku memicit tetikus. entah sapa punye tetikus ni, aku jumpe di tepi corridor bilik lama aku dulu.mungkin org buang, biasalah..bila habis je belajar, buang!buang je habis belajar!cisssss.cilabai betul la. owh ya..aku sekarang di umah kwn aku.aku malas nak duduk USM 2,3 hari@ minggu ni. esok nak pergi tgk pawagam (TENGOK PAWAGAM). tengok je pawagam kot..hahaha. uittt.kura2, diam sikit boleh?..kt sebelah ni kura2 cuba keluar dari bekas..alah..biasalah..kura2 dlm perahu,konpem dia buat x tau je..hahahhaahaha.oklah..sy mau tido..nitezzz!

3 comments:

ejan cakap:nama aKoo..NuRfarIzaN aNaK sULung pakCik AhMad said...

lan...ko ingat ya...tengok jak PAWAGAM tu..jgn plak ko masuk...
hahahha...
ha ah...lama sdh x dengar khabarmu kna...

Mr.Roselane said...

haha..iya..aku br 3 kali masuk pwgm.yeap..ko lama nda berblogging..mesti stdy rajin ni kan..bgs2

siapa aku?? said...

hahah!!! konfem boring tahap gaban suda dia ni. hahaha.

*kim salam sama kura-kura. haha