Thursday, September 10, 2009

Aku memang macam ni

debaran hari raya kian panas dan terasa,.next week saya akan balik..saya x suka sebenarnya nak nek kapal terbang sana-sini,mcm burung..saya x suka.ubat batuk dah ada dah, siap la kau ubat batuk,,tu je senjata kedua terakhir sebelum naik kapal terbang..ni belum pergi Korea lagi..huhu..alamaknya lebih 2 jam la duduk dalam perut burung garuda versi besi ni.nanti kalo sampai sibu kalo makcik dan sepupu aku dah balik kampung, konpem tido hotel la jawabnya..lagipun lama dah x jalan2 malam kat sana..esok pagi mybe terus balik umah..Kakak aku pula suruh tunggu..malas nak tunggu dia..aku x larat nak tunggu sampai hari jumaat..owh ya..jap lagi nak kuar tengok bola pula, England Vs Crotia,,esok kelas Pakman jam 9 pagi..don wori,konpem aku pegi punya..jam 3 petang ada kelas A.T.O pula, dahlah esok group aku kena bergambar..nak kena pakai baju merah pula tukk,,masalah la wei..aku mana ada baju menyala gitu..x pe..esok je aku cari akal macamne..tudung hitam juga kena,..ish xdelah..perempuan je..ekekekekkeke..anyway.selamat segalanya!

5 comments:

ayinn said...

haha,..
selamat kembali ke srwk,..
nait belon la best,.. tido jak la dlm ya,..

kery said...
This comment has been removed by the author.
kery said...

delete comment yg sebelum nya..kah kah kah
Anyway, telalu bertuah ada dapat balik kampung, tu pun still tak sronok lagi? awat ngan hang nih, mabok ka pa? Tolong cium kan bumi sarawak and bumi daro untk ku.. sob sob sob

mieZa taiB said...

lan is lan..hehe..

Mr.Roselane said...

ayin: sik best eh..kamek sik dpt nk tido lena dlm belon..selamat hari raya to ayinn..

kerry: hahaha..kelak kamek cium bumi tanah air kita owh..hehhee..buyak no mo mey mulik..kenah langgar lebuk mo,,hehehe

miemi: yeah..absolutley..x best la nek flight..penat and..creppy.hehe